Wij werken met cookies om uw surfervaring te verbeteren
Ok Meer info

Vancoillie Toon

Meester Toon VANCOILLIE is geboren te Roeselare op 14 april 1962.

Hij volgde zijn middelbare studies aan het Klein Seminarie te Roeselare, waar hij in 1980 het diploma Latijn-Wetenschappen behaalde.

Zijn kandidaten-diploma in de Rechten behaalde hij aan de KU Leuven, Afdeling Kortrijk (KULAK), waarna hij in 1986 Licentiaat in de Rechten werd aan de KU Leuven.

Hij startte in oktober 1986 aan de balie en bouwde onmiddellijk zijn eigen kantoor te Kortemark uit.

Mr. VANCOILLIE is een “generalist”, een advocaat die zich toelegt op de verschillende rechtstakken en door jarenlange ervaring een kennis heeft ontwikkeld die hem in staat stelt om in elk van deze domeinen een antwoord te bieden. Hij staat dan ook zowel particulieren, ondernemingen als overheden bij.

In de loop der jaren heeft hij zich wel in echtscheidingen en vereffening-verdelingen van huwelijksvermogens en nalatenschappen gespecialiseerd.

Daarnaast heeft hij heel wat ervaring in het verkeers- en aansprakelijkheidsrecht, huur en pacht, aannemingsrecht en stedenbouw. Ook wordt hij regelmatig als bewindvoerder aangesteld.

Ten slotte leidt hij ook de incasso-afdeling van het kantoor, dit vanaf het uitsturen van een aangetekende ingebrekestelling tot de uitvoering via de gerechtsdeurwaarder.

© VVV-Advocaten 2024 | Disclaimer | Privacy Statement | Cookie Statement | Site by Plenso